SafetyCoaching

Word dé expert in veiligheid

Home / SafetyCoaching

Word dé expert in veiligheid

Hét groeitraject voor dé preventieadviseur

Als preventieadviseur wil je vol goeie moed aan de slag gaan in je bedrijf. Al gauw dreigt je opdracht een "mission impossible" te worden. Het hoofd boven water houden in een omgeving waar welzijn op het werk nog niet structureel aangepakt wordt, is vaak lastig.

 

Veiligheid, hoe begin je er aan?

Enerzijds verlangt jouw werkgever praktische oplossingen op korte termijn maar zijn de budgetten beperkt. Anderzijds weet je dat je heel wat wettelijk verplichte opdrachten en taken moet uitvoeren. Bovendien kijken collega's en leidinggevenden steeds in jouw richting als het over veiligheid gaat.

 

Hoe pak je dat aan?

Je krijgt massa's informatie en documenten te verwerken, de wetgeving is continu onderhevig aan verandering. Door het bos de bomen blijven zien met een dergelijk pakket aan taken en opdrachten vraagt naast een goede basiskennis een zeer gerichte managementaanpak.

 

Hoe doe je dat?

SAFETYCOACHING reikt oplossingen aan voor startende én ervaren preventieadviseurs. Je leert een visie ontwikkelen. Je leert keuzes maken. Je maakt kennis met een systematische aanpak, je optimaliseert en boekt sneller resultaat. Dankzij je professionele aanpak word je een gerespecteerde partner in je organisatie. Je krijgt meer sla(a)gkracht. Je bent niet langer een adviseur, maar wordt gerespecteerd als dé expert in veiligheid van jouw bedrijf.

 

 

Praktisch

De lessen gaan door op vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Contacteer ons voor de eerstkomende data

 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

 

 

Erkenning opleidingen: DV.O225289

REGISTREER NU EN Wordt dé expert in veiligheid.

Grijp je kans op gratis SAFETYCOACHING.

Registreer hier

Meer informatie

GROEPSCOACHING

Groei als preventieadviseur.
De groepstrainingen zijn algemeen toepasbaar voor alle preventieadviseurs. Alle trainingen zijn interactief in groepen van maximum 10 personen. Ontdek het hier.

 

Meer informatie

 

 

INDIVIDUELECOACHING

Hét premium programma op maat van jouw concrete behoeften. Om de kwaliteit te bewaren zijn er maximaal 4 individuele coachingtrajecten per jaar mogelijk.
Wees er snel bij, ontdek het hier !

 

Meer informatie

Getuigenissen

“Als nieuweling in de wereld van welzijn op het werk, kreeg ik begeleiding van Christophe. Tijdens die periode wist hij me de basis en een sterke praktijkervaring mee te geven, wat hij deed op een professionele en gepassioneerde wijze.”

Eva van de Wynckel

Student Vives

“Christophe is een sympathieke, goedlachse man. Desondanks heeft hij me steeds bijgestuurd. Hij heeft me gewezen op ontbrekende zaken. Ik zou hem ook aan anderen aanbevelen.”

Hendrik De Waegeneer

Coördinator HSEQ

Low & Bonar Lokeren

“Christophe is een multidisciplinaire changemanager en dat is een heel belangrijk inzicht dat ik verworven heb. Een preventieadviseur moet dé changemanager bij uitstek zijn.”

Gaetana Vervaeke

QSE Technician

Stow International NV

“Dank je wel Christophe om mij te helpen met de mindmap, kluwen van Sharepoint te ontrafelen.”

Bruno Demey

Preventieadviseur

ScioTeq

SAFETYCOACHING is het meest boeiende en praktische groeitraject dat je toelaat veiligheid op een positieve manier te implementeren.

Je leert orde te scheppen waardoor je meer slagkracht krijgt als preventieadviseur.